Onze contactgegevens

Je kunt ons via verschillende manieren bereiken. Altijd discreet en in absoluut vertrouwen.

  Heb je vragen, opmerkingen of ben je geïnteresseerd in onze privedetective diensten? Neem dan contact op met Santos Recherchebureau. Wij staan klaar om je te helpen en jouw vragen te beantwoorden. Onze contactgegevens vind je bovenaan deze pagina.

   

   

  Wat gebeurt er na het eerste contact?

  Zodra je contact met ons hebt opgenomen, zullen we je vragen om wat basisinformatie te verstrekken over de zaak die je wilt bespreken. Op basis van deze informatie kunnen we beoordelen of en hoe we je kunnen helpen. Vervolgens zullen we het volgende doen:

   

  1. Intakegesprek: We plannen een intakegesprek in, waarin we de details van jouw zaak bespreken. Dit gesprek kan telefonisch, via videoconferentie of in persoon plaatsvinden, afhankelijk van jouw voorkeur en de aard van de zaak.
  2. Strategieontwikkeling: Na het intakegesprek zullen we een plan van aanpak opstellen om jouw zaak effectief aan te pakken. We bespreken de strategie met je en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle te nemen stappen.
  3. Offerte: We verstrekken je een vrijblijvende offerte, waarin we de kosten en doorlooptijd van het onderzoek vermelden. Zo weet je van tevoren wat je kunt verwachten.
  4. Onderzoek starten: Na jouw akkoord op de offerte, beginnen we met het onderzoek. We houden je gedurende het gehele proces op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen en bevindingen.
  5. Rapportage: Aan het einde van het onderzoek ontvang je een gedetailleerd rapport met alle bevindingen, ondersteund door bewijsmateriaal zoals foto’s, video’s en documenten. Indien nodig kunnen onze privedetectives ook als getuige optreden in juridische procedures.

  Je kunt erop vertrouwen dat al onze diensten worden uitgevoerd met de grootst mogelijke discretie en professionaliteit. Jouw privacy en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit.

   

  Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je meer wilt weten over onze diensten of een vrijblijvende offerte wilt ontvangen. Ons team van ervaren privedetectives staat klaar om jou te helpen.

  × Snel contact