Skip to main content

Onterecht ziekteverzuim, wij brengen het in kaart.

Wat kan Santos Recherchebureau voor u betekenen?

Bij Santos Recherchebureau begrijpen we de complexiteit en gevoeligheid van zaken omtrent verzuimfraude. Hier is wat wij voor u kunnen betekenen:

  • Grondige Analyse: We beginnen met een gedetailleerde analyse van het verzuimpatroon en verzamelen relevante informatie.
  • Discrete Observatie: Indien nodig, voeren we discrete observaties uit om bewijs te verzamelen over de activiteiten van de betrokken medewerker tijdens vermeend ziekteverzuim.
  • Rapportage en Advies: U ontvangt een uitgebreide rapportage met onze bevindingen. Bovendien bieden we advies over de te nemen stappen en hoe dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen.
  • Juridische Ondersteuning: Onze onderzoeken zijn uitgevoerd met inachtneming van de geldende wet- en regelgeving, zodat u juridisch verantwoord kunt handelen op basis van onze bevindingen.

Kies voor professionaliteit en zekerheid

Het inschakelen van Santos Recherchebureau betekent kiezen voor een professionele aanpak om uw bedrijf te beschermen tegen de negatieve impact van verzuimfraude. Ons team van ervaren rechercheurs staat klaar om u te helpen de waarheid boven tafel te krijgen en uw bedrijf te behoeden voor onnodige kosten en verstoorde arbeidsrelaties.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen in de strijd tegen onterecht ziekteverzuim. Samen zorgen we voor een gezonde en eerlijke werkomgeving!

Neem geheel vrijblijvend contact op.

× Snel contact