Skip to main content

Privédetective diensten voor Particulieren.

✔️ Erkend door Ministerie van Justitie & Veiligheid.

✔️ Gelegitimeerd door de Korpschef Politie.

✔️ Geregistreerd bij Autoriteit Persoonsgegevens.

✔️ Lid BPOB Branchevereniging.

Alimentatiefraude

Vermoedens dat je ex-partner niet eerlijk is over zijn/haar financiële situatie? Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de waarheid aan het licht te brengen.

Overspel

Vermoedens dat je partner niet trouw is? Bij Santos Recherchebureau begrijpen we hoe pijnlijk en verwarrend deze situaties kunnen zijn.

Stalking

Stalking, ook wel belaging genoemd, is een situatie waarin iemand herhaaldelijk en op een indringende manier contact zoekt, je volgt, bedreigt of lastigvalt.

Gedragsonderzoek minderjarigen

Als ouder sta je altijd klaar om je kind te beschermen en te ondersteunen. Maar wat als je merkt dat er iets niet klopt?

Juridisch bewijslast

Sta je voor een juridische uitdaging en heb je onweerlegbaar bewijs nodig om jouw zaak te versterken?

Maatwerk

Geen one-size-fits-all maar maatwerk onderzoeksoplossingen specifiek afgestemd op uw bedrijf.

Maak gebruik van onze expertise.

1

Vrijblijvend intake gesprek.

We starten met een vrijblijvend intake gesprek. Hierin proberen wij zo veel mogelijk informatie te verzamelen om zo efficient mogelijk te werk te gaan en de onderzoeksvraag helder vast te stellen.
2

Strategie.

We maken een plan van aanpak en offerte waarbij we gezamenlijk de strategie bepalen. Na akkoord sturen we de factuur en gaan we aan de slag.
3

Tussentijdse rapportage.

Uiteraard houden we je tussentijds op de hoogte van het onderzoek. Altijd discreet en in vertrouwen.
4

Eindrapport.

De feiten en omstandigheden ten behoeve van het onderzoek worden vastgelegd. Dit wordt opgeleverd in een eindrapport.
Lily Ruizendaal
Lily Ruizendaal
2024-04-07
Zeer goede ervaring met Santos. Ingezet voor bedreigende privé-situatie betreft o.a. afpersing en bedreiging. (Zelfs na aangifte politie en recherche.) Uiteindelijk snel zeer gericht resultaat, na onderzoek, vervolgens het best mogelijke advies. Na deze ingrijpende ervaring een stuk nazorg gehad, iets wat normaal niet gebruikelijk is. Ja ik zou ze zeker opnieuw in de arm nemen, indien nodig en ze iedereen aanbevelen. Santos nogmaals bedankt!
Michael Hoekstra
Michael Hoekstra
2024-01-22
Ik heb een zeer goede ervaring met Santos. Ze zijn professioneel en gaan ook uiterst discreet en vakkundig met een situatie om. Door de persoonlijke benadering voel je, je als klant ook goed begrepen. Daarnaast leveren ze snel het gewenste resultaat aan. Kortom ik kan Santos zeker aanbevelen!
Recherchebureau Focus
Recherchebureau Focus
2024-01-18
Wij hebben met Recherchebureau Santos erg fijn samen gewerkt. Gedreven, discreet, fanatiek en proffesioneel zijn wel kenmerken die bij ze passen! Daarnaast zijn het rechercheurs die heel fijn in de omgang zijn.
Tineke van Keeken
Tineke van Keeken
2023-12-18
Vrijblijvend gesprek gehad met een medewerker en daarna snel geholpen met een onderzoek.
Iris Jansen
Iris Jansen
2023-12-02
Vakkundige partij die met goed advies komen en je goed kunnen helpen. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Rainier Woud
Rainier Woud
2023-10-31
Zeer goede ervaring met Santos. Ze stellen goede vragen en komen met een concreet plan dat past bij de situatie. Zeer tevreden over het resultaat en service!
bente feldberg
bente feldberg
2023-08-30
Santos Recherchebureau heeft mij heel erg goed geholpen. Allereerst door goede vragen te stellen en te luisteren om vervolgens de onderzoeksvraag helder en realistisch te krijgen. Ook de uitvoering en oplevering van het onderzoek heb ik als erg professioneel ervaren. Professioneel en persoonlijk!
Jasmijn Baldinger
Jasmijn Baldinger
2023-08-10
Very good professionals, quick response and high quality outcome. Whenever needed I will definitely ask them for help again.

Neem geheel vrijblijvend contact op.

× Snel contact