Skip to main content

Woonfraude / Huurfraude, wij zorgen voor het bewijs.

Diensten van Santos Recherchebureau

Bij Santos Recherchebureau bieden wij een uitgebreid pakket aan diensten om huur- en woonfraude effectief te bestrijden:

  • Achtergrondonderzoek: Wij voeren grondige achtergrondonderzoeken uit op potentiële huurders om hun identiteit en kredietwaardigheid te verifiëren.
  • Fraudeonderzoek: Bij vermoedens van fraude gaan onze rechercheurs discreet te werk om bewijs te verzamelen. Dit kan onder meer bestaan uit observaties, interviews en het analyseren van documenten.
  • Advies en Preventie: Wij bieden advies over hoe u uw huurovereenkomsten kunt beschermen tegen fraude en hoe u verdachte activiteiten kunt herkennen.
  • Juridische Ondersteuning: Onze onderzoeken zijn altijd in lijn met de huidige wetgeving, zodat u met onze bevindingen sterker staat in eventuele juridische procedures.
  • Rapportage en Analyse: U ontvangt een gedetailleerd rapport van onze bevindingen, wat u kunt gebruiken om geïnformeerde beslissingen te nemen.

Kies voor Veiligheid en Zekerheid

Met Santos Recherchebureau kiest u voor een betrouwbare partner in de strijd tegen huur- en woonfraude. Onze ervaren professionals staan klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en effectieve oplossingen. Bescherm uw vastgoed en zorg voor een eerlijke huurmarkt door vandaag nog contact met ons op te nemen. Samen zorgen we voor een veilige en betrouwbare huurervaring.

Neem geheel vrijblijvend contact op.

× Snel contact