Skip to main content

Over ons.

Samen vormen wij een onverslaanbaar team met een gemeenschappelijk doel: het leveren van een uitstekende service aan onze cliënten. Onze gedeelde passie voor detail en het achterhalen van de waarheid heeft ons samengebracht en vormt de basis voor ons recherchebureau dat zich richt op zowel particulieren als bedrijven.

Het idee voor Santos Recherchebureau ontstond tijdens een toevallige ontmoeting tussen Welmer en Niels, waarbij wij ontdekten dat we beiden geïntrigeerd waren door het werk van privédetectives. We deelden dezelfde fascinatie voor het oplossen van mysteries en het achterhalen van verborgen waarheden. Met onze complementaire achtergronden en vaardigheden besloten we om onze krachten te bundelen en het bedrijf te starten. Inmiddels hebben we voor zowel bedrijven als particulieren mooie onderzoeken uitgevoerd en zijn we trots lid van de branchevereniging BPOB. Dit lidmaatschap onderstreept onze toewijding aan professionaliteit en kwaliteit binnen de branche. Daarnaast werken wij samen met alleen de beste rechercheurs binnen de branche die de kwaliteit kunnen leveren waar wij bij Santos Recherchebureau voor staan.

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Wij hopen dat u hier vindt wat u zoekt, maar aarzel niet om direct contact met ons op te nemen als u vragen heeft of meer wilt weten. Wij zijn hier om u te helpen, met volledige inzet en professionaliteit.

Hartelijke groeten,

Welmer en Niels
Oprichters, Santos Recherchebureau B.V.

Neem geheel vrijblijvend contact op.

× Snel contact